Szolgáltatások

Szolgáltatások

Diagnosztikai mérés, szakértés

Egyedi, időszakos és telepített rezgésdiagnosztika-gépszakértő, gépmozgás-animáció, termográfia,  szivárgáskeresés és villanymotor-analízis szolgáltatásokat nyújtunk 25 év ipari tapasztalattal.

További információk

Dinamikus kiegyensúlyozás

A forgógépek gyakran előforduló hibája a kiegyensúlyozatlanság.  Helyükbe beépített és ott forgatható forgórészek egy- vagy többsíkú helyszíni dinamikus egyensúlyozását kínál.

További információk

Gépgeometriai mérés, beállítás

Tengelyvonal-beállítást és komplex gépgeometria-ellenőrzéseket és -beállításokat is tudunk vállalni. Egyenesség, síkhelyesség, derékszögűség és párhuzamosság professzionális mérése tartózik a szolgáltatásaink közé.

További információk

Műszer- és érzékelőkalibrálás

A szolgáltatásunkkal igyekszünk a felmerülő műszer- és érzékelőkalibrálási igényeknek eleget tenni - akár nem-akkreditált formában Budapesten, vagy akkreditáltan az általunk képviselt cégek akkreditált laboratóriumok segítségével.

További információk

Műszerszerviz és fejlesztés

Segítséget nyújtunk régi műszerekhez is. Bármilyen gyártmányú rezgésmérőt, adatgyűjtőt és jelcsatolót, valamint tartozékait és kábeleit javítjuk.  Az általunk forgalmazott műszerek esetén ellátjuk a gyártó helyi szerviz feladatait.

További információk

Műszer- és érzékelőkölcsönzés

Előfordulhat, hogy az adott feladathoz nem áll rendelkezésre megfelelő ill. elegendő mérőeszköz. Az új beszerzése pedig hosszadalmas lehet, talán még költséges is. A műszer- és érzékelőkölcsönzési szolgáltatásunkkal ilyen esetekben segítünk.

További információk

Mérnöki szaktanácsadás

Egy mérnöki szolgáltatást kínálunk, melynek keretében nem csak egy-egy részfeladat megoldása a cél, hanem egy teljeskörű, minden részletre kiterjedő, a lehetőségek szerint optimalizált átfogó eredmény elérése.

További információk

Szakmai oktatás, továbbképzés

Szakmai képzéseket és tanfolyamokat kínálunk gépdiagnosztika és gépbeállítás, egyensúlyozás, villanymotor-diagnosztika és termográfia területeken. Saját ktatótermünkben vagy külső helyszíneken is.

További információk