KANG ATB3P egyszerű mobil hőkamera

KangMeter ATB3P hordozható hőkamera

32 x 32 pixel, 150mK, 9Hz, -20…+450°C, fixfókusz, fénykép, USB, villamos és gépészeti ellenőrzésekhez

Cikkszám: guide-d400-1-1 Kategóriák: , Címke:

Leírás

KangMeter ATB3P kisméretű egyszerű kézi hőkamera – villamos és gépészeti ellenőrzésekhez

A KangMeter ATB3P kisméretű egyszerű kézi hőkamera (hordozható hőkamera) jelenleg az egyik legkisebb és egyben legkedvezőbb nyeles kivitelű hőkamera hőkép és vizuális kép megjelenítéssel, egymásra vetítéssel! Igen kézreálló, kis méretű (de strapabíró) hőkamera, amely a villamos és gépészeti berendezések helyi ellenőrzésére készült. Beépített felhasználóbarát szolgáltatásai (pl. több színskála, több fokozatú képvetítés), egyszerű kezelhetősége kiváló gyakorlati használhatóságot eredményeznek: a hőképek készítése mellett digitális fényképek is rögzíthetők a mérendő objektumok könnyebb azonosítása érdekében, a leghidegebb és legforróbb pontok megjelölése pedig gyorsítja a hőképek értelmezését. Sőt, még egy páratartalom-érzékelő is beépítésre került!  Végül az ATB3P hordozható hőkamera mellett szól a verhetetlenül alacsony ára is.

Tulajdonságok

 • hőképek 32×32 képponttal
 • spektrális tartomány: 8 … 14 mikrométer
 • 9 Hz-es képfelvétel
 • hőmérséklet-mérési tartomány: -20…+450°C
 • hőmérséklet-felbontás 150 mK
 • fixfókusz
 • hideg és forró pont jelölése
 • beépített vizuális kamera
 • kompozit megjelenítés (hőkép és fénykép egyszerre)
 • tárolás cserélhető SD-memóriakártyára
 • adatletöltés PC-re USB-n keresztül
 • nagy fényerejű 2,4″ színes TFT-képernyő
 • kézreálló, strapabíró kivitel, könnyen kezelhető
 • PC-szoftver hőkép-kiértékeléshez
 • magyar kézikönyv a szoftverhez és hőkamerához

Árkategória: nettó 110 – 190 e Ft            Szállíthatóság: rövid határidővel
(Az aktuális árról és készletről kérjük érdeklődjön telefonon vagy e-mailen. Szívesen nyújtunk segítséget a kiválasztáshoz is.)

Strapabíró, kompakt és univerzális

Az ATB3P hőkamera kézreálló kivitele és funkciói pont az ipari karbantartók munkájához illeszkedik. Például a hőképen folyamatosan az aktuális hőmérséklettel feltüntetett legforróbb és hidegebb pont segít a problémás helyét a céltárgyon azonosítani. Hőkép fényképre való rávetítésével a hibahelyek azonosítása még hatékonyabbá válhat. A készülék emellett erőteljes konstrukció, megfelel az olykor mostoha ipari környezet igénybevételeinek.

Cserélhető memória

Az ATB3P a cserélhető SD-memóriakártyára menti az adatokat, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó elmentsen a hőképekből annyit, amennyit csak akar.

PC csatlakoztatás

A készülék csatlakoztatása a PC-hez rendkívül egyszerű, mivel a ATB3P Plug-and-play kivitelű. Szabványos USB-kábelen keresztül tölthetők le a hőképek és fényképek is. Ehhez a Windows (vagy Linux) a hőkamerát külső memóriaként ismeri föl.

Képfeldolgozó és archiváló szoftver

A készülék tartozéka egy Windows-alapú szoftver, amely az utólagos képfeldolgozást, jelentések készítését és az adatok archiválását teszi lehetővé. Használata könnyen elsajátítható, segítségével gyorsan megtekinthetők a mérési eredmények és elkészíthetők a jegyzőkönyvek. A fenti hőkamerákat komplett rendszerként forgalmazzuk, tehát tartozékokkal és a PC-alapszoftverrel együtt.

Kedvezményes termográfiai tanfolyam

Ügyfeleinknek az ATB3P hőkamerák sikeres alkalmazásához a termográfia alapjairól szóló tanfolyamunkkal igyekszünk segítséget nyújtani, amihez kameránként egy-egy fő részére 10%-os tanfolyamdíj-kedvezményt is biztosítunk.

Vegye igénybe tanfolyamunkat még hőkamera vásárlása előtt!

A tanfolyami kedvezményeket utólag is jóváírjuk Önnek. Segítünk Önnek alkalmazásához legjobban illeszkedő hőkamera kiválasztásában több évtizedes tapasztalatunkkal, elméleti és gyakorlati felkészítéssel.

A tanfolyamunkat a weboldalunkon meghirdetett időpontokban veheti igénybe.

További információk

Legnagyobb látómező (szél. x mag.)

Legnagyobb méréstartomány (max.)

Legnagyobb méréstartomány (min.)

Képfrissítési frekvencia (max.)

Min./max. pontkijelzés

Színpaletta

Termikus felbontás 30°C-on

Üzemi hőmérséklet

Detektor

Hullámhossz

Képfelbontás (max.)

Kivitel

Kompozit megjelenítés

Vizuális képrögzítés

Érdekelhetnek még…